Asker Golfklubb ny samarbeidspartner

- Vi gleder oss til Bærum SK Open på Asker Golfklubb

I fantastiske omgivelser i nabokommunen Asker ligger en av landets vakreste golfklubber. Vi kan nå stolt meddele at Asker Golfklubb er klubbens nyeste samarbeidspartner – noe som også betyr at det er duket for «Bærum Open» for partnere, spillere og administrasjon 9.august i år.

Golfklubben tilbyr atten spektakulære hull, dyktige instruktører, simulatorgolf innendørs i Peggen Golfsenter, og ikke minst en fantastisk restaurant – kun et kvarters kjøring fra Sandvika.

- Jeg har lenge vært interessert i å få til et samarbeid med en golfklubb, og nå kan jeg med stolthet si at vi har inngått samarbeid med Asker Golfklubb, sier Markeds & Kommunikasjonsansvarlig i Bærum, Dag Vegel til baerumsk.no.

- Dette betyr at vi kan utvide nettverket vårt – skaffe nye bekjentskaper her i Asker, og ikke minst ta med både partnere og a-lag på en herlig dag på Asker Golfklubb like over sommerferien, sier Vegel.

Asker Golfklubb er også meget fornøyde med å ha inngått samarbeid med Sandvikas stolthet.

- Det er veldig hyggelig at vi kan jobbe på tvers av idretter, og vi gleder oss til å være vertskap for Bærum Open her på Asker Golfklubb i august, sier Marie Høgmoen, Administrasjon & Sponsoransvarlig i Asker Golfklubb. 

3.august inviterer Asker Golfklubb til kurs i regi av Marie Høgmoen til gode partnerpriser for de som trenger en innføring i denne fantastiske sporten - evt. vil friske opp gamle kunnskaper. 

Bærum-kaptein og golfspiller Christian Selvær Arvesen har følgende oppfordring: 


Har din bedrift lyst til å bli med på Bærum Open 9.august på Asker Golfklubb? 

Slik kan din bedrift bli med på både golfturnering og i Sandvikas raskt voksende B2B-nettverk

Bli bedre kjent med vår nye samarbeidspartner her: Dette er Asker Golfklubb