Bransdal-kvadrupel sikret drømmestart for Bærum

- Jeg var så sliten at jeg ikke orket å løpe

Lasse Bransdal stjal showet mandag kveld da Bærum serieåpnet hjemme på AJ Arena mot Kåffa-rekruttene.

For, det tok ikke lang tid før fjorårets toppscorer hadde åpnet målkontoen i år. Kampen var kun ni minutter gammel da ny-signering Juba Moula serverte fjorårets toppscorer, som rundet keeper og satte ballen i nota. 1-0. Drømmestart.

Og, vi var på langt nær ferdige.

Kun fire minutter senere er Bransdal på ferde igjen. 2-0. Det ryktes fra ABVK-vipen at Augdal var sist på den.

Jubel: Lasse Bransdal feirer med Adi Markovic og Juba Moula.

Så tente det til på matta. Først gult kort til Augdal, før Knut Nielsen også klarte å hisse på seg dommeren, før tjue minutter var spilt.

Fem minutter senere spiller vi ball-i-hatt med Kåffa 2, angrepet er nydelig, men, linjemann annuller scoringen for offside.

Har du noensinne sett et ekte hat-trick?

Etter tjuesyv minutter spilt fikk publikum se Lasse Bransdal trille inn sin tredje for dagen. Herlig offensivt spill, kulminerer i de helgules tredje for dagen.

Et resultat som stod seg til pause.

Andre omgang startet ikke like bra som de første førtifem.

Gjestene fra Ekeberg får straffe etter kun tre minutter - en straffe som omsettes i mål.

LIke etter tar Jibril Bojang, som har kommet inn i pausen, telling etter en kakk på foten som hele arenaen hører. Og, det er tydelig at smellen er alvorlig, for, Bojang måtte dessverre ut igjen like etter.

Erstattes av Omar Markovic - og etter flere minutter var spillet i gang igjen.

Siste halvtimen presser Bærum på, og Lasse Bransdal er nære å sette sin fjerde og femte, men, Kåffas unge målvakt leverte flere gode redninger.

Drømmestart: Knut Nielsen og Jorge Aguiar fikk en drømmestart på Norsk-Tipping-tilværelsen.

Fem minutter før slutt er gjestene på en sjelden visitt. Denne gangen er det Julius Skrefsrud som varter opp med en nydelig beinparade.

Kampens ubestridte høydepunkt kommer godt inn i overtiden.

Lasse Bransdal plukker opp ballen på egen halvdel - med en Kåffa 2-keeper langt ute. Tar rennafart og måker kula i en vakker bue over gjestenes keeper.

4-1.

En soleklar kandidat til årets mål i norsk fotball i år - og banens beste-prisen til Lasse var selvsagt fullt fortjent i dag.

Egen fanklubb: Lasse Bransdals lojale fanklubb - alle med Bærum-skjerf og på første rad.

Firemålsscoreren hadde følgende å si etter kampen.

Hovedtrener Knut Nielsen var også meget fornøyd med serieåpningen på AJ Arena.

Norsk-Tipping-LIGAEN avd 3. - runde 1

Bærum SK-KFUM 2 4-1 (3-0)

AJ Arena: 342 tilskuere

Mål: 1-0 Bransdal (9.), 2-0 Bransdal (13.), 3-0 Bransdal (27.), 3-1 (48.), 4-1 Bransdal (94.)

Gule kort: Augdal, K.Nielsen,

Laget: Skrefsrud, Dacic, Frobenius, Ødegaard Aasen, A.Markovic, Sivertsen, Augdal, Tuven Holter, Selvær Arvesen (K), Bransdal, Moula

Benken: Midtgarden, Holm, Khachatrjan (46.min for Tuven Holter), Hertzenberg (95.min for Bransdal), O.Markovic (56.min for Bojang), Bojang (46.min for Moula), Haugen (77.min for Augdal), Ørbeck, Hauger.

Dagens Circle K-gutt: Lasse Bransdal

Vi krysser fingrene for at Jibril Bojangs skade ikke er så alvorlig som først antatt, og sender varme hilsner til Jibbo.

Neste kamp: 1.runde i NM på Ullernbanen førstkommende torsdag klokken 18.00. Ta turen!