a553340d-c37e-466f-812d-eed41693d640

Det svingte begge veier i toppkampen mot Gamle Oslo

I NT-ligaens fjerde runde så ventet Gamle Oslo borte i Valhall. Det ble en kraftanstrengelse av de sjeldne

Mens sola skinte ute, så spilte vi inne i Valhall på humpetitten kunstgress. Det er tydeligvis enkelte ting som er eldre enn Gamle Oslo, om ikke byen som helhet og muligens.

Store sjanser, enkle feil

Vertene legger seg bakpå i innledningen, og vi står for ballinnehav, mens hjemmelaget forsøker seg på dødballer. Begge har noen sjanser, men kampens første virkelige sjanse kommer i det 13.minutt hvor Moula ladder skuddfoten. En vill redning hindrer at vi tar ledelsen der og da

Den kommer etter litt over halvspilt omgang. En crosser fra Erlend, som havner hos Kristoffer. Som finner Lasse og da vet alle i norges rike at det betyr MÅL.   På hodet etter 24 minutter og 1-0 til oss.

Men vi er ikke lenge i verken Paradis eller ledelsen. For etter halvtimen så serverer vi Gamle Oslo ballen når vi plent nekter å klarere. Fra særs kort hold settes utligningen inn.

Nå er de motekledde mer med i kampen, dog er de nok vaksinert fra å skape det helt store.  Det blir som i bandy. Mest cornere og lange baller.

Vi har to gedigne sjanser på overgang med hhv. Lasse og Jesper, men avslutningen finner ikke frem til nettmaskene.

På tampen får vi tildelt straffespark, og vi rundt 25 Bærums-fans kan juble når Lasse setter sitt og vårt andre for dagen.

2-1 til pause. Basert på sjanser så er det rettferdig bilde av kampen.

Vi må gjøre det spennende

Samme lag entrer den tørre filten for de siste 45 minuttene. Om vannet inneholder noe substanser vites ikke, men til vår 4.omgang for uka, så sprudler vi i presset innledningsvis

Det er på denne måten vårt tredje mål oppstår og!  Kaptein Arvesen bryter de helhvite høyt i banen. Derfra og inn er det strakaste veg til mål. Og de som kjenner putte-egenskapene til vår kaptein, vet han senker den midt i!

3-1 ledelse, og da kan vi svinge oss elegant resten av ettermiddagen, eller?

Arvesen er i bedre form enn Viktor Hovland om dagen

Ikke helt. Hjemmelaget er som grisen til Odin. Den ble slaktet og spist hver kveld, men dagen etter var den like fin og levende igjen.  Slik opplevde vi det fra tribunehold også de siste 30 minuttene.

Først får vi kritisk skade på August etter 60 minutter. Inn med Almin.  Kun minutter etterpå er vi uheldige og mister ballen upresset.

Nok en gang fra kort avstand er veien til vår andre baklengs kort. 2-3 og flere av oss Gule på tribunen sjekker mobilen for mer enn evt Tindermatch nå.

Den viser + - 27 minutter igjen.

Vi blir noe baktunge etter en tung uke. Samtidig så med video av kampen i hånd i etterkant, så er vi kompakte i egen boks. Det meste av det lille som skapes er på dødball.  De er i dag heldigvis vaksinerte mot å skape noe i etablert spill.

For jeg vil driste påstanden om at det er vi som i etablert spill er nærmest neste skåring.

Som aldri kommer. Det lever vi fint med!  3-2 borte etter tøff uke og vanskelig bane kan kun toppes med en "pit-stop" på TexBurger på vei hjem.  Selvsagt kun til oss fans.

Som vi takker for god støtte under akustiske lydforhold!

Knut Nielsen og Christian Arvesen oppsummerte kampen slik:

NT-liga 4.runde

Gamle Oslo - Bærum SK 2-3 (1-2)

Valhall: 83 tilskuere

Mål: 0-1 Bransdal (24.), 1-1 (30.), 1-2 Bransdal str. (45.), 1-3 Arvesen (52.), 2-3 (63.)

Gule kort: Tuven Holter, Kroglund Haugen

Laget: Vedeler, A.Markovic, Frobenius, Sivertsen, Ødegaard Aasen, Hauger, Selvær Arvesen, Haugen, Tuven Holter, Moula, Bransdal

Benken: Skrefsrud, Dacic (inn for Frobenius 60 min), Khachatrjan (inn for Tuven Holter 77 min), Hertzenberg (inn for Moula 77 min, O.Markovic, Ørbeck, Holm