Sivertsen: - Bærum er en klubb med ambisjoner

Hils på klubbens nye forsvarskjempe

Med nesten 50 kamper for Tromsø og Kristiansund i Eliteserien, over 90 kamper i OBOS-ligaen, og solid erfaring fra det høyeste nivået i norsk fotball, er vi meget glade for å kunne ønske Erlend Sivertsen velkommen til Bærum Sportsklubb. Sivertsen kommer fra spill i Lyn, som rykket opp til OBOS-ligaen sist sesong. Nå er forsvareren klar for å ikle seg den vakre gule (og lilla bortedrakten) her på AJ Arena. 

- Jeg er veldig glad for å signere med Bærum. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av spillerne, trenerne og klubben. Det er en klubb med ambisjoner, og det trigger meg, jeg gleder meg til å fortsette karrieren her, sier Sivertsen til baerumsk.no. 

33-åringen kommer inn i Knut Nielsens gruppe med klare og tydelige ambisjoner. 

- Jeg tror vi går inn i en meget spennende sesong. Vi har et godt lag, så det handler mye om å prestere og vise at vi fortsatt har det i oss. Hvis vi klarer å ha fokus på treningshverdagen, og at vi skal bli bittelitt bedre for hver dag, så kan det bli en kul sesong. Det er jobben i ukedagene som legger grunnlaget for helgene, sier Sivertsen. 

Hovedtrener Knut Nielsen er også strålende fornøyd med å ha landet Sivertsen på AJ Arena. 

- Erlend har rutine, og er en klassetype. Her får vi inn en mann som er 100% proff, og i tillegg en leder på banen, sier Nielsen. 

Lyst til å se Erlend Sivertsen i Helgult og lilla? Skaff deg sesongkort på AJ Arena!

Velkommen til Bærum, Erlend!