G14: Fort AJ Arena

Det var ikke alltid pent eller underholdende, men våre egne sirkushester hadde en eventyrlig sluttspurt som førte til 2-1 seier over serieleder Nordstrand

Laget fra beste østkant var nesten ferdig med sin oppvarming i det vi ankom vårt eget fort:  AJ Arena

Serieleder Nordstrand mot formlaget Bærum. På papiret skulle dette bety brød og sirkus til folket!

Lite visste vi at det inneholdt mugg og underholdning kun kom i sluttminuttene av kampen

Treg start - men iherdig innsats

Det skal innrømmes først som sist at bortelaget var bedre i hele 1.omgang. De sto for det meste, mens vi var mer sporadisk på besøk. Ikke ulikt hvordan trekkfuglene frekventerte over AJ Arena og dens mørke skylag.

Et ballbesittende Nordstrand spiller oss baktunge, men når vi er såpass etablert i forsvar, så er det heldigvis ikke lett å finne noen større hull på oss. I så måte er vi som Ozonlaget

Kong/Kaptein Arthur er sjefen over de bakre rekker

De som kom for å få sirkus ble nok like skuffet over mangel på det, som Erna er over daytrader Sindre.  Forskjellen er at vi ikke har lovt bot og bedring på forhånd.

Skal sies at det var noen sjanser, de fleste av de til gjestene. Men en fellesnevner er at det ble dobbelt opp med smultring til pause. Det til tross for stengt kiosk for dagen.

Pausepreik

Fortsatt kladdeføre- men når det gjaldt som mest da slo vi til

Verken spill eller (mangel på) kakao halvveis kunne varme de som bidro til en godt besøkt kamp. Så da måtte vi ty til håp om sol og varme. Kanskje ville de siste 35 minuttene også innby til en varm "kjensle" innabords?

Som i 1.omgang er det de blå-hvite som er hakket mindre svake. De triller, mens vi løper. Til gjengjeld gjør vi den biten meget godt. Passende i og med Oslo Marathon foregikk kun 1 liten mil unna.

Så blir vi skremt!  Ikke av Pennywise fra IT, ei heller fra de mer hyggelige klovnene hos Arnardo rett bak bortetribunen. Men av Nordstrand som tar ledelsen i det klokka har passert 55 spilte minutter.

Mørke skyer over AJ Arena

Okay! Et akademisk kvarter igjen i beste fall.  Hva kan vi så by på? Popcorn er allerede utelukka, og tiden tikker av sted. Så det tyder på at vi skal gjøre som valgstyret i Bergen, og ikke få noe resultat innenfor rimelig tid.

Så kommer våre sirkushester inn i manesjen. Med to minutter igjen, så kriger Sebastian VS inn utligningen. Det kan vi like.

Men gutta er sultne på mer (enn popcorn). For på overtid så gjør Alexander som Bayern Munchen-legenden Harry Kane:

- en screamer rett i krøsset! -

Gul og blid etter 2-1 seier mot serieleder Nordstrand

2-1 og ikke bare forblir vi ubeseira her på AJ Arena. Vi vinner mot serielederen etter at samtlige Gule viser sedvanlig herlig lagmoral