G19 NM: From Hønefoss with love

Etter en god start for gutta i 4 div senior, så ventet juniormotstand når vi gjestet Hønefoss i 1.runde i årets norgesmesterskap

Det er to type busser som rullet på veien denne fredagen. En med mye maling og helt for jæ**** musikk, og en vakker Gul - begge så vidt EU-godkjent. 

Eventyret starter bra før kampen, i og med vi har så god tid at vi rekker "pitstop" på veien til Hønefoss.  En "salat" senere på det siste veistykket til stadion, så møter skribenten flere Bærums-supportere, og vi tar plass på tribunen. 

 

Påskrudd fra start

Om det er respekt for oss, eller om Diego Simeno har i all stillhet har overtatt Hænefoss G19 vites ikke, men de legger alle 11 på egen halvdel fra andre spark på ballen.

Med andre ord, vi får uforstyrra trille ball. Det gjør vi med glede, og når gutta beveger seg uten ball, så er det en like dødelig kombinasjon som pølser til frokost, middag og kveld!

Alt etter 5 minutter tar vi ledelsen når Ludvik H skrur et frispark fra skrått hold ved 17 meter over mur og keeper. Drømmestart!

Kun minutter senere skårer vi i etablert spill. Langs kant ved Aleksandar V og på motsatt side finner han Elias S som kan "tappe" den inn på åpen kasse. 2-0 

5d66451e-602e-40ce-b786-70d88ada6e49.jpeg
Det gikk kjapt i angrep og trygt defensivt for oss i 1.omgang

Det jevner seg litt ut, men vi er aldri truet på egen tredjedel. Om noe burde vi ha skåret en eller to til på det vi skaper frem til halvtimen spilt.

Til gjengjeld så banker vi proppen ut av ketsjupen i det spilleuret passerer 30 minutter. 

Tre kjappe, alle signert Aleksandar V. På ulikt vis, men alle kan betegnes som fint lagspill!  Så det glædes som Hamsun ville beskrevet det om han hadde vært tilstede i den spreke alder av 165 år!

5-0 og det er på tide å søke seg til hyggelig kiosk og vaniljeboller.

Thats all she wrote

Bollene i pausen var nok det siste virkelig gode tingen vi opplevde om vi legger lista på "Sotomayor"-nivå. For 2.omgang er som E-Street Band, det går på autopilot. 

Vi bytter en del spillere tidlig, og alle som var med fikk spille rikelig. Rett nok skal det innrømmes det er sekvenser som er bra, men det flyter ikke på samme vis som i de første førtifem. 

1543ccd7-98bb-4ccd-9168-d357c5ef423b.jpeg
Vi hadde kontrollen også i de siste førtifem

På slutten er vi klare for pizza og kladder det til for oss selv. 1-5 kommer, uten at noen av de rundt 50 på tribunen opplever det som noen erstatning for å ha gått glipp av "Derrick "   

Kampfakta 1.runde NM G19

Hønefoss BK- Bærum SK  1-5 (0-5)

Laget:  Samelko-Holm- Klevberg- Mitchell (K)- Thorsen- Ørbeck- Skogland- Aven- Lauvstad- Hertzenberg- Vukicevic

Innbyttere:  Reinertsen- Hansen- Huitfeldt- Tollefsen- Mæhlum- Klausen

Mål:  0-1 Hertzenberg (5 min), 0-2 Skogland (9 min), 0-3 Vukicevic (32 min), 0-4 Vukicevic (35 min), 0-5 Vukicevic (40min), 1-5 Frøhaug (78 min)

Tilskuere;  50 stk 

Dagens øyeblikk:  Når lagleder (ikke navngitt) hudfletter pizzabudet som leverte kun 11 av 12 pizzaer.