375198781_173152755814924_2010775547249027003_n

Garborg - Kvalitetstegn for klubben at Anders Johansen valgte Bærum

Midtstopper klar for å bidra ut året

Anders Johan Johansen ikler seg Gul drakt ut året. 

Hovedtrener Øystein Garborg er godt fornøyd med vår ferske signering av flere grunner

- Det har vært betydelig konkurranse blant klubber om å signere "AJ". Derfor er det fjær i hatten for klubben at det ble oss han valgte. Med de siste signeringene så får vi økt konkurranse om plassene og større dekning når skader/karanter melder seg i en hektisk høstsesong. 

- Anders er en spiller som vi har fulgt over tid og jeg er glad for at han skal slutte seg til troppen nå. I han får vi en spiller med god fotballforståelse, duellsterk og kommunikativ. Samtidig passer han inn i gruppa, noe som er veldig viktig for oss, kan Garborg fortelle til baerumsk.no

Selv sier vår ferskeste spiller som passende nok blir kalt "AJ" blant venner

- Jeg kom fra et godt opphold i sommer, og flere har anbefalt meg å spille for Bærum da det er springbrett for mange unge spillere i de seneste årene (Kiil Olsen, Haugli, Lyngbø bl.a red.anm).

- Fra første stund ble jeg tatt godt imot og jeg merket nå etter flere uker at samholdet er sterkt. 

- Som spiller er jeg en spillende midtstopper, med duellkraft. Ønsker å bidra til oppbyggning av spillet fra bakerste ledd, samtidig som jeg vil gi jernet for å hindre baklengs. 

Johansen er spilleklar og er med om å kjempe om plassene på laget som tar turen til Sotra søndag 17.september kl 1430.


Nysigneringen står bokført med åtte u-landslagskamper og 29 OBOS-kamper for Skeid.  Som også er klubben han nå kommer fra.


Velkommen til Bærum, Anders!