U21: Berg-og dal-bane

De 70 som tok turen fikk se årets mest underholdende kamp mellom Bærum B og serieleder Heming

Forutsetning før kamp var at vi lå trygt plassert midt på tabellen, mens gjestene ikledd mote fra Tennessee a la 1865 ledet tabellen.

Glimrende start spillemessig

Unggutta går respektløst til verks og hva spill angår så er vi det førende laget. Det som skal vise seg å være dagens omen - gavmildhet- legger en liten demper på en ellers glimrende start.

For det blir selvmål etter syv spilte. 0-1 til Heming altså.

Vi gjør det Høyre-folk håper Erna vil gjøre fremover: nemlig å slå tilbake! For vår del så innfrir vi det håpet. I grunn så styrer vi Gule hele første omgang og defensivt så er det pottetett.

Vi presset høyt

Hva det offensive spillet angår, så skapes det mange gode sjanser til å skåre mer enn det ene vi endte med å skåre.

Så mer bitter enn "kadda-vinden" går vi til pause med kun uavgjort, etter mye fint kombinasjonsspill og sterk defensiv.

Heis, bingo og kalibalikk

Så vi halvdelen på tribunen som heide på Bærum var optimister når de siste 45 + ble sparket i gang. For hele tribunen kan nok enes om at H på tippelappen hadde vært rettferdig ut i fra spill.

Innledningsvis så innfrir gutta også. Våre unge og håpefulle tar tak og det spilles raskt langs bakken.

Til forskjell fra 1.omgang, så omsetter vi også sjansene nå. 2-1 ved PK Lauvstad, før Lukas F Ø øker til 3-1 når omgangen er halvspilt.

Til tross for vårt sterke flomlys, så ser det mørkt ut for Heming nå. Lite tyder på at de skal ta med seg noe annet hjem til vestkanten enn utgifter til bom og muligens en punktering. For såpass føler vi at vi har kjørt rundt dem.

Så kommer vi til vår akilleshæl for sesongen:  - Siste halvdel.

Hadde kampene vært kortere hadde vi ikke bare ledet 4.divisjon, men vi hadde (nesten) spilt Champions League. I alle fall vært bedre enn...QPR?

For gjestene reduserer til 2-3 etter 70 minutter, før samme kar skårer sitt andre og Hemings tredje for kvelden. 3-3 med kvarteret igjen

Et raskt googlesøk viser at nærmeste apotek for nerver er 1 km unna.  Dermed får vi klare oss uten.

Så virker det som at gutta er vår egen Dr.Dropin og forskriver resept! For vi slår virkelig fint tilbake. Tør å ha og bruke ball + hverandre. Så skårer vi først ved Jesper T H, før Herman F B øker til 5-3 med kun åtte minutter igjen på stadionuret.

Full fart fremover

- Hvor skal blomstene fra Ready og Christiana settes er neste tanke?

For et poengjagende Heming fikk seg en skikkelig nesetyver a la Sindre nå.  For nå kunne vi vel skru av og tenkte på "daytrading" i aksjer?

Så er det dette med å komme fra dannet hjem og være gavmilde mot gjestene da. Vi har sett det flere ganger i år. Først så slipper vi inn på frispark inne i vår egen 16-meter (tilbakespill).

Så får vi minuttet etterpå et straffespark av sorten "first price". Men den lompes i hjørnet hvor keeper ligger.  Så knockout-punchen blir ikke utdelt.

I helgen var det sirkus rett bak anlegget vårt. Skikkelig sirkus blir det når vi på overtid forrærer Heming et mål. Ballen legges ned av keeper, men bak han så lurer det en hvitkledd (slik det gjorde i mang en busk i TN for 160 år siden)

BØ!!!  Snapper ball og skårer sitt enkleste mål i år. 5-5

Begge lag skuffa etter 5-5

I fotball er det ikke tie break, så det ender med poengdeling. Den kjennes bitter fordi vi lenge spilte bra og samtidig ga Heming i alle fall to (kanskje tre) enkle skåringer.

Slikt skal vi lære av, så se prestasjon og ikke resultat. Så det vil komme en dag i morgen