Hertzenberg: - Deilig å sette den

Unggutta viste seg frem i generalprøven på AJ Arena

Lørdagens generalprøve mot Lørenskog ble en amper affære de første førtifem. To lag som gikk rett i strupen på hverandre, og, dagens kampleder fikk mye å gjøre da det smalt godt fra begge leire både på benken og matta.

Blåtrøyene fra Romerike åpnet best, og etter seks minutter var det nære at gjestene hadde tatt ledelsen. Heldigvis stod ikke avslutningene til bortelaget i stil med resten av spillet - noe som skulle vise seg å være gjennomgående i store deler av kampen.

Kvarteret er spilt når det smeller til skikkelig, og, uheldige Jon Øya ble første mann til å ta telling etter en klønete involvering av en Lørenskog-spiller. Det gikk ikke upåaktet hen, verken på banen eller tribunen. Øya måtte dessverre ut, men, rapportene fra Rune Breifossmo var en "trøkk" og ikke noe mer alvorlig.

Etter tjuefem, var det gjestenes tur til å måtte ta telling etter at Andreas Vedelers klarering traff en uheldig blåtrøye i pæra - og ut.

På overtid i første omgang kommer to store Bærum-sjanser på rappen. Først Edvard Khachatrjan, som sender et langskudd like til side for mål. Deretter via en kombinasjon Bransdal-Arvesen, men, Arvesens avslutning traff ikke klokkereint.

Pause.

Andre omgang åpner langt bedre sett med gule øyne.

53 minutter spilt når Mathias Ødegaard Aasen serverer Lasse Bransdal lekkert. 1-0. Nydelig pass. Nydelig scoring. Det jubles høyt fra ABVK-tribunen på AJ Arena.

En ledelse vi øker like før slutt når Ludvik Hertzenberg åpner målkontoen for året, servert av dagens første målscorer, Lasse Bransdal.

Mål: Ludvik Hertzenberg åpner målkontoen for året da han satte inn 2-0 like før slutt lørdag.

En omgang vi er bedre enn gjestene - og det er gledelig å se at flere av unggutta tør å vise seg frem mot et voksent og hardtaklende Lørenskog-lag.

Dagens lekkerbisken: Aleksandar Vucicevic, som sender en Lørenskog-spiller ut i pølseboden med en nydelig finte like før slutt.

Hovedtrener Knut Nielsen oppsummerer generalprøven slik:

- En god gjennomkjøring der alle fikk mye spilletid. Vi vinner fortjent mot en vanskelig motstander, når det er sagt, så har vi en del å gå på inn mot seriestart, sier Nielsen til baerumsk.no.

Målscorer Ludvik Hertzenberg, Mathias Ødegaard Aasen, og Aleksandar Vucicevic oppsummerer kampen til BærumTV her:

Treningskamp - generalprøven

Bærum SK-Lørenskog IF 2-0 (0-0)

AJ Arena: 60 tilskuere

Mål: 1-0 (53.) Bransdal, 2-0 (87.), Hertzenberg.

Gule kort: O.Markovic, Hauger, Knut Nielsen, Jorge Aguiar, Frobenius

Laget: Vedeler, Øya, Frobenius, Hauger, Holm, A.Markovic, Arvesen, Ørbeck , Moula, O.Markovic, Bransdal

Benken: Skrefsrud (75.min for Vedeler), Hertzenberg (45.min for O.Markovic), Michael (68.min for Moula), Ødegaard Aasen (45.min for Ørbeck), Vucicevic (75.min for Hauger), Khachatrjan (15.min for Øya).

Fornøyde: Ståle Lundemo (til venstre) og Christian Selvær Arvesen var godt fornøyd med lørdagens 2-0-seier i generalprøven.

Vi ønsker alle Helgule en riktig god påske, husk fjellvettreglene og at det fortsatt er mulig å legge sesongkort 2024 i påskeegget til unga, dama eller naboen

Husk seriestart 8.april klokken 19.00 på AJ Arena mot KFUM 2.