Kampen ble avgjort før den virkelig fikk startet

Sola spilte på lag og mange kjente Bærums-venner fant seg til rette på tribunen. En halv slurk av brusen senere, så var det avgjort.

Det var avtalt i kamppraten at vi skulle gå i strupen på Åssiden. Dette følger gutta opp og stadionuret viser 15 sekunder (nest raskeste målet på AJ Arena i år. Rekorden har G13 Emil T som skåra fra avspark).

Lasse Bransdal blokkerer en klarering, vinner ball og fosser frem. På løp i midten kommer kaptein Arvesen. En fin kombo mellom de, og "El Capitano" setter 1-0.

Så er det en liten periode hvor de blå-hvite har ball, men defensivt har vi god kontroll. Etter 10 minutter tar vi over igjen, og resten av omgangen varierer. En forskjell på lagene er at vi skaper noe underveis, mens Åssiden i bunn og grunn kun triller ball. 

På tampen kommer kampens prestasjon. Den er verdt både inngangspenger og iskrem. Uret viser 38 spilte og Frobenius slår en nydelig diagonal til Lasse som demper på brystet og hamrer i vei.

Toppskåren med nylig avlagt Master, lar det heller ikke være noen tvil på banen heller. Fra skrått 17 meter så sitter den på halvvolley.

2-0 til oss som står seg til pause.

2ce63b64-2ce3-43ee-8501-17510fc3138a.jpeg
Lasse roet nervene på de fremmøte like før pause

2.omgang er transportetappe

Man skal være god på å ljuge og overdrive for å få mer enn noen få linjer om de siste 45 minuttene. For det skjer nok mer på forblåste isbreer i Arktis enn det gjør på AJ Arena. 

Noen sjanser er det til begge lag, men de få gangene vi slipper til gjestene så er Andreas Vedeler god med å møte og strekke seg så lang han er. Og det er jo nesten herfra til Arktis. Såpass gode gener har han.

Vi er som England i EM. Gjør jobben bakover, men det er ikke noe 4 juli-fyrverkeri fremover. 

Dermed tar vi med oss nok en defensiv smultring, tre poeng og jobber videre mot neste kamp som er Skeid 2 borte 29.juni kl 1400

Norsk-Tipping-LIGAEN avd 3 - runde 12

Bærum SK-Åssiden 2-0 (2-0)

AJ Arena: 318 tilskuere- 

Mål: 1-0 Arvesen (1.), 2-0 Bransdal (38.) 

Gule kort: Ødegaard Aasen (3), Holm (1), Moula (3.)

Laget: Vedeler, Dacic, Frobenius, Sivertsen, Selvær Arvesen, Faltin Ørbeck, Haugen, Tuven Holter, Bransdal, Moula 

Benken: Holm (inn 46. for Ødegaard Aasen), O.Markovic (inn 71. for Tuven Holter), Hauger (inn 71. for Haugen), Vukecevic (inn 86. for Moula).