KVINNER A: Bare nesten mot naboene

Vi holdt følge lenge mot gjestene som før kampen var 15 poeng og to plasser foran oss på tabellen. Første omgang ble sjanserik til begge lag, men etter pause gikk det ikke vår vei dessverre.

Etter å ha ristet av oss noen nervøse åpningsminutter begynte vi å få mer formasjon på spillet og våre kanter kom stadig på raid nærmere og nærmere Askers mål.

Vi tok ledelsen etter 25 min da Stina stormet frem på høyre kant, Mille fikk hodet på innlegget og Hedda H presset inn vår ledelse til 1-0. Dette var en fase av kampen da vi skapte noen gode muligheter og vi fortsatte å male på.

Rett før pause fikk imidlertid Asker sin utlikning da et oppspill fra keeper fant veien helt frem til en spiss alene med Mia i vårt mål.

I løpet av det første kvarteret av andre omgang utnyttet gjestene sine muligheter godt og økte to ganger, først etter frispark i 50. minutt og deretter å langskudd etter klarering i 59. minutt.

Derfra og ut maktet vi ikke å produsere noe særlig offensivt og kampen ebbet ut til 1-3 på tavla.

Allikevel en godkjent opptreden gitt lagenes styrkeforhold hittil i sesongen, og noe å bygge videre på når vi drar til Bækkelaget søndag for å hente nye poeng.

Bærums beste ble kaptein Ariela som jobbet utrettelig, oppmuntret medspillere og var sentral i å bygge opp eget spill.

Takk til publikum for godt oppmøte og handel i kiosken, de fikk overvære et velspilt og underholdende lokaloppgjør på AJ Arena.