Lillebror debuterte med drømmemål på overtid

- Det var bare å ta sjansen

Sterk avslutning ga drama og underholdning vel verdt inngangspengene på Tørteberg lørdag ettermiddag.

Drømmestarten ble til mareritt

I det ca 30 Gule har funnet sine seter ved "siste indre", så ser vi at på motsatt halvdel blir det mål til oss.  Selvsagt er det Lasse som skårer, nå også på hodet hvor han ruver alene og får til en kontant heading.

Dermed så blir ikke resten av 1.omgang noe særlig gul. For de blå gjestene tar over eierskap med ball og ergo spill.  I velkjent Frigg-stil er det få touch, mye bevegelse og treffsikkerhet seg i mellom.

Kun minutter etter at "Air Lasse" løfter oss opp i skyene, så blir det en knallhard landing når 1-1 skåres ved Sawaneh.  Et skudd fra 20 meter ned i hjørnet.

Om ikke ett lag omgangen ut, så skal vi Gule innrømme at Frigg var bedre i det meste. De maler på med sitt spill og like før pause kommer det et fortjent ledermål ved Barane ved dagens vakreste angrep. I alle fall for de som liker "Guardiola"-fotball

Vi skal si oss fornøyde med at det kun står 2-1 til hjemmelaget når dommeren blåser for pause.

Taktisk endring ga avkastning

Pausen ble brukt godt av både tilskuere med medbrakt, og av vårt trenerteam. Vi legger om formasjon, og står mye høyere med vårt press. Da presser vi Frigg til lengre pasninger og/eller balltap på egen halvdel.

Det er en jevn kamp utover de siste førtifem og gutta står godt i "fighten".  Det som mangler er mål.  I det vi må fornye parkeringa og i øyekroken se noen som ikke klarer å fullføre Oslo Maraton på makstid, så smeller det godt de siste seks minuttene.

For i det 84.minutt utligner vi til 2-2 ved Augdal, som nok ikke har skåret ett enklere mål. Det hele oppstår når Friggs keeper skal fange en ball, men i all hovedsak fanger kun egen spiller.  Kollisjon, ballen ligger ledig og der er Augdal på rett sted til særdeles rett tid.

2-2.

Nå kommer det som er Friggs beste periode i 2.omgang. "Klikk-klakk" og vi blir baktunge.  Med lite krefter og mindre tid igjen, så finner Barane både mål og tid til å gjenopplive "twerkingen".

3-2

Hva som var verst av baklengs på overtid eller twerk kan diskuteres.

Samtlige viser moral- vi nekter å gi oss

Så kommer det som i alle fall for meg er morsommere enn både tvilsom dans og menn i bar overkropp.  Vi har 14 på rad uten tap, og nå godt inn i overtiden så tyder alt på at den rekken brytes.

Fra avspark ned til Vedeler som smeller den lengre enn Babe Ruth. Den ballen heades ut fra Frigg, men rett i beina på denne karen...

...som smeller til i vinkelen. 3-3 på overtid i sin første kamp for seniorlaget!  Drømmedebut og skåring.

Og med det er kampen over. 3-3 etter taktisk smarte trekk fra trenerteamet og en herlig moral fra samtlige Gule

Dermed er vi oppe i 15 strake uten tap!

Norsk-Tipping-LIGAEN avd. 3 - runde 22

Frigg-Bærum 3-3 (2-1)

Tørteberg kunstgress

Tilskuere:  103, derav 30 Gule

Mål: 0-1 Bransdal (2.), 1-1 (6.), 2-1 (40.), 2-2 Augdal (84.), 3-2 (90.), 3-3 A.Arvesen (90.)

Gule kort:   Ingen- vi er snille på vestkanten

Laget: Vedeler, Dacic, Hafskjold, Sivertsen, Ødegaard Aasen, Haugen, Selvær Arvesen, Augdal, Moula, Myrmo, Bransdal,

Benken: Reinertsen, Faltin Ørbeck (inn for Haugen 54.), Brest Knutsen (inn for Myrmo 54.), Holm (inn for Selvær Arvesen 67.), A.Arvesen (inn for Moula 67.), Frobenius (inn for Hafskjold 85.)

Her oppsummerer brødrene Selvær Arvesen lørdagens kamp, debut og drømmemål.