Nielsen: - Stas å måle krefter med Stabæk

Alt du trenger å vite om cupfesten mot Stabæk finner du her

Det nærmer seg cupfest på AJ Arena - når Stabæk tar den korte turen til Sandvika for å måle krefter med Bærums helgule stolthet. De har begge traktert Nadderud-matta som spillere, Knut Nielsen i helgult for Bærum, da hjemmebanen til bygdas stolthet var på Nadderud. Henning Hauger, sportslig leder i Bærum SK, men, også seriemester med Stabæk i Tippeligaen 2008. 

Hva er dine tanker om oppgjøret, Henning? 

- En kul kamp, vi er underdogs og har ingenting å tape. Vi skal ut og kose oss og nyte at det er folk på tribunen og at vi får lov til å spille sånne kamper. Det er tøff motstand, men, jeg tror vi har nok kvalitet i troppen til å skremme de litt på en god dag, sier Henning Hauger, sportslig leder i Bærum Sportsklubb til baerumsk.no. 

Hauger er vokst opp i blått, og vant serien med Stabæk tilbake i 2008. I morgen kan det hende vi får se "Haugern" senke gamleklubben i den vakre og gule drakten. 

En litt eldre herremann, ved navn Knut Nielsen, var en sentral del av et Bærum-lag som delte banen med morgendagens motstander tilbake på det glade nittitall. I morgen leder Knut Sandvikas stolthet ut på AJ Arena mot en trener han mener er Skandinavias aller beste. 

 

KnutRetro.jpg
Retro-Nielsen: 1992-utgaven av Knut Nielsen, den gangen som Bærum-spiller og målscorer mot Holmen. Faksimilie: Budstikka 1992.



- En super trener som er på et langt høyere nivå enn Stabæk. Det blir stort å måle krefter med han, melder Nielsen til BærumTV, dagen før dagen. 

Et lengre intervju med Knut om onsdagens kamp finner du her: 



Norgesmesterskapet 2.runde 

Bærum SK-Stabæk Fotball 

AJ Arena: Avspark 18.00 

Kampsponsor: Sve Profilgaver

Nyttig info: Billetter til kampen sikrer du deg her: Jeg skal selvsagt på cupfest på AJ Arena og se Bærum-Stabæk

Dørene åpner halvannen time før kampstart. 

Tirsdag ettermiddag har vi solgt ca. 500 billetter til oppgjøret. Det vil si at det fortsatt er mange ledige billetter både på bortetribunen og hovedtribunen. 

Er du Helgul, så tar du på deg alt du har av Bærum-effekter. Er du Blaa, så stiller du deg i bortesvingen og gjør ditt beste for å forhindre stortap. 

Vår samarbeidspartner Sandvika Sportsbar kjører som vanlig kamparrangement i forkant. Vær åpen for at begge lag kan treffes. Vi oppfordrer alle til en hyggelig stemning blant supportergrupperingene. Dette er tross alt cupfest i Bærum. 

Vel møtt til AJ Arena onsdag kveld!