NM-avansement: - Gi oss Stabæk og Jon Øya

Bærum avanserte til andre runde av NM

Bærum tok seg videre  til andre runde av NM etter å ha beseiret divisjonskollega Ullern 2-0 på Ullern Kunstgress torsdag kveld.

I en første omgang hvor gjestene fra Sandvika, i lilla for anledningen, var hakket vassere, uten at det skjedde nevneverdig mye, var det gledelig å se Juba Moula løpe fra Ullern-forsvaret på overtid av de første førtifem. Moula var kald som skjæra på tunet, og, ledelsen kan anses som fortjent, sett med gule/lilla øyne.

Andre omgang ble langt mer severdig, med sjanser i fleng til begge lag. Arve var tidlig frempå på kanten, men, Lasse hadde ikke stilt inn siktet helt ennå, kun minutter ut i siste omgang.

Så trer Hertzenberg gjennom Tuven Holter på nydelig vis, men, Tuven Holters avslutning treffer ikke innafor rammeverket.

Og slik fortonet hele omgangen seg. Ullern våknet også omsider, og bød på et par farligheter som Bærum-forsvaret ryddet unna.

Hjemmelagets største sjanse kom etter timen spilt - et forsøk på å kopiere Lasse Bransdals legendariske scoring mot Kåffa 2 mandag denne uken. Heldigvis uten nok saft i beina. Og heldigvis med en Bærum-keeper trygt plassert på rett sted.

Ullern jager utlikning, men, blir møtt av en lilla og grønn vegg.

Vi skriver to minutter igjen på stadionuret når Lasse Bransdal blir tredd gjennom - med Ullerns keeper litt vel langt ute. Vi vet alle hva som kommer nå. Fra førti meter. I nota. 2-0 til Bærum og avansementet er sikret.

- En grei gjennomkjøring hvor avansementet var viktigst. Vi fikk matchet flere spillere i dag, og er fornøyde med å ha gått videre, sier Knut Nielsen til baerumsk.no etter kampslutt.

Målscorer Juba Moula og sisteskanske Julius Skrefsrud oppsummerer kampen til BærumTVs utsendte reporter Christian Selvær Arvesen. Det er ingen tvil om hvem vi ønsker i runde to.

Norgesmesterskapet 1.runde

Ullern-Bærum SK 0-2 (0-1)

Ullern Kunstgress 2: 150 tilskuere

Mål: 0-1 Moula (45.), 0-2 Bransdal (88.)

Laget: Skrefsrud, Dacic, Frobenius, Markovic, Ødegaard Aasen, Sivertsen, Selvær Arvesen, Augdal, Khachatrjan, Bransdal, Moula

Benken: Golden, Holm, Haugen (48.min for Eddie), Hauger (82.min for Ødegaard Aasen), O.Markovic, Hertzenberg (48.min for Moula), Tuven Holter (25.min for Augdal), Ørbeck

Oppsettet til 2,runde i NM kommer fredag 13.00. Vi krysser fingrene for et herlig lokaloppgjør mot Stabæk.

Neste kamp: Mjøndalen 2-Bærum SK tirsdag 16.april 19.00 på Consto Arena