BOSO

OBOS tilbake i Bærum Sportsklubb

- En avtale som betyr mye for klubben

Det er med stor glede vi endelig kan annonsere at landets største boligutbygger, OBOS, er tilbake som samarbeidspartner i Bærum Sportsklubb.  OBOS går inn som hovedsponsor for Bærums breddelag, blir navnesponsor på Kalvøya Cup de neste fire årene, samt vil bli synlige på a-lagets drakter de neste sesongene.

Avtalen ble formelt klar i februar, men, partene har valgt å vente til nå med å offentliggjøre samarbeidet.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at OBOS igjen er en del av Bærum Sportsklubb. Denne avtalen betyr mye for hele klubben, og vi ser frem til å utvikle samarbeidet de neste årene, sier Dag M. Vegel, markedsansvarlig i Bærum Sportsklubb.

Årets utgave av OBOS Kalvøya Cup spilles 25. og 26.mai i fantastiske rammer på Kalvøya utenfor Sandvika. Påmeldingen til årets turnering på Kalvøya er nå stengt, og vi kan med glede rapportere at vi har økt antall påmeldte lag fra fjorårets turnering.

- Vi hadde som mål at vi skulle øke antall lag fra fjorårets turnering, og med OBOS på laget, kan vi med stolthet si at vi har klart nettopp det, sier Vegel, som gleder seg til årets utgave, som sparkes i gang neste helg. 

Også i OBOS er gleden stor over at samarbeidet med Bærum SK gjenopptas: 

- Som Norges største boligutbygger med over 600.000 medlemmer, hvorav nærmere 25.000 i Bærum, er vi veldig opptatt av å legge til rette for det vi kaller «livet mellom husene». Gjennom samarbeidsavtaler med lokale klubber og foreninger, som for eksempel Bærum Sportsklubb, kan vi som bedrift og samfunnsaktør gi noe tilbake til lokalsamfunnet og nærmiljøet, ikke minst i de områdene der vi har mange medlemmer og der vi har ulike utbyggingsprosjekter, sier Aarflot.

Sponsorsjefen er godt fornøyd med at den nye samarbeidsavtalen dekker både topp og bredde:
- Vi får en god synlighet og vil kunne øke vår merkevarekjennskap gjennom å ha logoen vår på draktene til så vel A-laget som på barne- og ungdomslagene. En viktig del av avtalen er også OBOS Kalvøya Cup, som blir en fantastisk møteplass for de mange barna som deltar der, og som forhåpentligvis skal gi dem mange flotte opplevelser, sier Aarflot.

Samarbeidsavtalen mellom OBOS og Bærum er skrevet for en fireårsperiode. 

Lyst til å bli en del av Bærum Sportsklubbs partnernettverk - og bidra til samfunnsansvar i Sandvika og Bærum? 

Slik kan din bedrift også bli med i klubbens nettverk!