Seniorgutta

Seniorguttas sesongkort-raid

- Nå får dere sørge for å vinne noen kamper!

Torsdager på AJ Arena samles seniorgruppa til kaffe, wienerbrød og hyggelig samvær på klubbhuset. Og til tross for godt skiføre og lite tegn til vår, var det en rutinert gjeng (i antall mål og seriekamper for Bærum SK) som samlet seg i hjørnet av storstua i dag for en siste oppdatering på a-lagstroppen inn mot seriestart førstkommende mandag. 

- Blir det seier på mandag, a? 

- Jeg kommer ikke hvis det snør! 

- Får dere inn noen nye sponsorer snart, a? 

- Hvis vi hadde spilt på mandag, hadde vi rykket rett opp! 

God humor. Herlige kommentarer og som vanlig rapp og god stemning blant de eldste og mest rutinerte i klubben. 

I tillegg har hele gjengen på bildet nå sikret seg sesongkort for 2024 på AJ Arena. 

Det gleder markedsavdelingen, som håper enda flere Helgule viser sin kjærlighet til Sandvikas Stolthet og ikke minst støtte til Knut Nielsens mannskap inn mot en viktig sesong for Bærum Sportsklubb - ved å kjøpe Sesongkort 2024 - Selvsagt skal jeg ha det!

- Vi har trolig Norsk-Tipping-ligaens billigste sesongkort, og for 350,- kan du se alle hjemmekampene i 2024 sier Dag Vegel, markedsansvarlig i klubben, som legger til. 

- Et sesongkort her gir deg i tillegg gode priser hos vår samarbeidspartner Sandvika Sportsbar før og etter kamp, samtidig som du viser din støtte til Knut Nielsens tropp som vi alle vil skal vinne flest mulig kamper i år. Da trenger vi også DIN støtte på tribunen, det betyr mye! 

A-laget serieåpner på AJ Arena mandag 8.april klokken 19.00 mot KFUM 2. 

Vi håper å se deg. 

Sesongkort kan hentes i billettbua før kamp, mandag.