Sve Profilgaver ny Bærum-partner

- Vi ser på sponsornettverket til Bærum som en fin måte å knytte nye kontakter

Vi ønsker Sve Profilgaver velkommen til Bærum Sportsklubbs partnernettverk. 

Sandvika-bedriften, som kan skilte med over 500.000 profileringsartikler, og over 41 år i bransjen. holder til i Industriveien 20, en kjapp spasertur fra AJ Arena. 

- Vi ser på samarbeidet med Bærum Sportsklubb som veldig spennende. For det første er vi veldig interesserte i sport, og for det andre så synes vi det er en god mulighet til å profilere oss lokalt, både på arenaen, men også gjennom klubbens partnernettverk, sier Fredrerik Falsen Sundt, som er Key Account Manager i Sve Profilgaver til baerumsk.no. 

Med Sve Profilgaver inn kan klubben også se på muligheter for å starte egen nettbutikk, noe vår nyeste samarbeidspartner tilbyr alle kunder. 

- Jeg er veldig glad for at vi fikk til dette samarbeidet. Sve Profilgaver kan tilby klubben og våre partnere masse spennende i form av Bærum-merch, men også det meste du kan tenke deg innen profileringsartikler, sier markedsansvarlig i klubben, Dag Vegel til klubbens nettside. 

Frederik Falsen Sundt, som er tidligere Bærum-spiller, gleder seg til å bli kjent med klubbens eksisterende partnernettverk. 

- Vi i Sve Profilgaver gleder oss til å bli kjent med Bærums eksisterende og spennende partnere, og samtidig bidra til at Bærum SK tar steg sammen med oss, sier Falsen Sundt. 

Allerede til høsten blir det invitert til event hos Sve Profilgaver i Industriveien som en del av klubbens årshjul. 

Trenger din bedrift profilering? Sjekk ut Sve Profilgavers hjemmeside her: Sve Profilgaver

Du kan også kontakte Frederik Falsen Sundt direkte. 

fs@sveprofilgaver.no eller på telefon: 92091922 for en hyggelig prat. 

Har din bedrift lyst på profilering og en inngang til et raskt voksende nettverk av Helgule partnere i Sandvika? 

Slik blir din bedrift også Bærum-partner


Foto: Sebastian Skjeldrup