U21: Sterk seier i serieåpningen

BVH lagde en flott ramme i serieåpningen når vi tok turen til Gommerud

De "blaa og rå" fra bakketoppen ved Sandvika er førstereis i 4.divisjon etter en sterk sesong på nivået under. Når vi +- 15 Gule supporterne ankom Rykkinns nest mest besøkte sted (etter McDonalds), så ventet bluss og en form for speakertjeneste. Som under kampen oppgraderte seg selv til kommentator.

Begge lag har snittalder på i overkant "akkurat tatt førerkort", så vi var spente på tenningsnivået.

Vi tar kommandoen

Fra øverste plass på tribunen så ser med glede at vi Gule tar en viss kontroll på kampen. Ballen trilles til medspiller, det løpes i rom og etter 10 minutter så tar vi ledelsen etter litt klabb og kebab i feltet. Sistemann på skåringen er ex-BVH Alezandar Vukicevic.

Vi gir oss ikke med det, og skaper det som er av sjanser den første halvtimen.  Et skudd i tverrligger og ned , pluss en helt alene med keeper senere, så står det fortsatt kun 0-1 til oss.

I de siste femten kjemper hjemmelaget seg mer inn i kampen, og på tampen av omgangen så utligner de til stor jubel for de som trosset været.

1-1 når folk går inn for og tørkes.

Ny omgang- motsatt forløp

Det er ikke kun dugg på brilleglassa som bidrar til min påstand om at de første 20 minuttene eller så er av den kjedelige sorten. Hadde det vært mulig å "henge" på KI-senteret så hadde man i alle fall vært tørr og varm.

Sånn sett gledelig at store deler av siste halvdel tar seg opp i kvalitet sett med Gule øyne, med eller uten dugg.  For vi finner frem til mer spill, og langs kantene er vi like aggressive som grevlingen i Busoppveien.

Som nevnte grevling så biter vi bra fra oss, og PK Lauvatad sørger for at vi tar tilbake ledelsen etter en rask vending og skåring i motsatt hjørne!  72 min på klokka.

Så vil mye ha mer, og PK er også sistemann bak 3-1 målet kun minutter senere.

Vi legger oss mer bakpå og det eneste som er til felles med en spenningsroman nå, er at det er en stormfull aften.  Med iskalde tær og fingre forsøker vi på tribunen å klappe gutta av banen etter en 3-1 seier.

I en kamp som vil bli huska som dagen som førte til 1 ukes sykemelding og god kollektiv innsats.