U21: SOLID MOT VÅLERENGAS JUNIORER GIR HÅP OM EN GOD SESONG

På årets første virkelige vårdag, så strålte samtlige Gule i kapp med sola

Kun timer etter at påskeferien var et faktum for mange, så var det ikke helt slik for vårt U21.  Formen skulle testes mot juniorgutter fra Oslos nest beste klubb - Vålerenga!

I det en god del bærumsfolk sto i kø retning Hemsedal og omegn, så ble kampen sparket i gang nede på et vindfull AJ Arena. En kjapp telling blant de 12 som dukket opp til avspark, viste at jakke fortsatt er nødvendig.

Jevnt i innledningen, så smørte vi på med Gul Swix

Med innledning så sikter jeg pluss, minus, til det første kvarteret. Da legger laget som ikke har ballen seg dypt ned på egen halvdel, og det er vel så underholdende å se Paddington Bjørn på NRK Super, som det er å følge med på kampen.

Men dette gjelder vel kun de første femten (max). For etter det,så tar vi over spillet, og med det fester et solid grep på kampen.

En stygg takling senere (god bedring til Erlend!), så er det ingen ting å si på at vi tar ledelsen når Adi skårer fra skrått hold.

Dessverre så kommer det nok en stygg takling (god bedring til Adi!), men i det minste kommer det også nok et mål ut av det. 2-0 til oss sånn cirkus halvspilt 1.omgang.

Det byttes og spesielt gledelig er det at Casper Seip-Andresen får nok minutter etter årelangt skadeavbrekk! 

12 tilskuere har blitt til 25, og det er en trio fra vårt eget 09-lag, pluss venner, famile og kjæreste på tribunen i det vår ledelse er 6-0 med 20 minutter igjen.

En annen trio kommer fra landskampen på Ullevaal, hvor de like gjerne kunne spilt prestasjon fra "Norges beste" tatt i betraktning. Dog så plasserer Mathias, Eirik og Ludvik seg i den O lune speakerboksen hvor de roser våre Gule, mens de i samme åndedrag slakter de rød, hvite og blå 16 t-bane stopp fra Bærum. 

Som 6-0 indikerer så har vi fin kontroll defensivt, iblandet god glid offensivt.  Det hele ender med 8-1 målfest etter 90 spilte. 

418732499_788499373213759_7935184875325895980_n.jpg

Nå er det et par tre-fire dager med trening, før påskeegg, en siste skitur og solveggen skal nytes. 

Kom gjerne å se på U21-gjengen når serien sparkes i gang 9.april borte mot BVH kl 2015