Velkommen til Kalvøya Cup 2023!

Din ultimate guide til Kalvøya Cup finner du her

Endelig kan vi ønske over 140 lag velkommen til årets Kalvøya Cup - for førtiende gang! 

Her er alt du trenger å vite om årets turnering: 

Kampoppsett: Årets Kampoppsett finner du her

Parkering: Det er lite med parkeringsplasser, og vi oppfordrer alle til å være ute i god tid slik at de rekker første kamp. Parkeringsplasser finnes på Kjørbo, under E 18 og i parkeringshus ved Sandvika Storsenter Vi oppfordrer derfor de som bor i sykkelavstand til Kalvøya om å bruke sykkel, eventuell kollektivtrafikk. 

Betaling: Vipps er foretrukken betalingsform #814632 – vi tar også imot kontanter, samt at det er mulig å ta ut cash hvis du henvender deg til sekretariatet.


Speaker: En velkjent røst gjør comeback som speaker på årets Kalvøya-cup. Han var selv med å starte cupen, og i år er det selveste Per-Tore Svendsen du hører gjennom hele helgen.

Bli bedre kjent med speakeren vår her:- Jeg gleder meg masse hver gang

Premiering

Umiddelbart etter lagets siste kamp blir det premieutdeling. Dette foregår oppe ved sekretariatet. Til premieutdelingen må dere ha med en lagliste for deres lag, da navnene på spillerne som har deltatt i cupen leses opp ved premieutdelingen. Deltager liste for utfylling hentes i sekretariatet og leveres når laget har kommet til premieområdet.

Annen relevant info finnes: Alt du trenger vite om årets Kalvøya Cup

Vi minner om at Fair Play-regler gjelder, det er dommeren som dømmer, og at fotballcup på Kalvøya skal være en gøyal og minnerik opplevelse for alle fotballhelter som deltar! 

Har ditt lag tatt noen kule bilder dere vil dele med oss i klubben? 

Send de til Markeds & Kommunikasjonsansvarlig dag@baerumsk.no 
 

Legenden.jpg
Siste prepp: Klubblegende Trond Øvergaard merket baner torsdag formiddag - og vi lover nyklipt gress og snorrett merking i år

Velkommen til årets Kalvøya Cup 2023 - vi gleder oss!