Vi hilser Conrad Cup 2024 velkommen

- En cup som har spesiell betydning for klubben

Årets utgave av elitecupen Conrad Cup sparkes i gang fredag klokken 17.30 når Stabæk møter svenske Eskilsminne på AJ Arena. Turneringen, som så sitt lys i fjor, har blitt en viktig del av klubbens samfunnsprosjekt - hvor inntekter går direkte tilbake til Barnekreftforeningen og den viktige jobben som gjøres der. 

Styreleder Bærum Sportsklubb, og medarrangør under helgens turnering, Christian Skjelderup, har følgende å si om helgens turnering: 

- Som styreleder i Bærum SK er jeg stolt over å annonsere vår kommende cup til inntekt for Barnekreftforeningen. Denne cupen har en spesiell betydning for oss, da en av våre egne har kjempet og vunnet mot kreften. Selv om han ikke lenger kan spille fotball, er hans kamp en inspirasjon for hele klubben. Gjennom denne cupen ønsker vi også i år å sette fokus på kampen mot barnekreft og samle inn midler som kan bidra til å støtte andre barn og familier som går gjennom det samme. Det er viktig for oss å vise solidaritet og engasjement i samfunnet, og vi håper på stor oppslutning og støtte fra alle våre medlemmer, besøkende og lokalbefolkningen. Det vil bli auksjonert bort drakter, og i år har vi noen godbiter på lager. Her kan man gjøre et scoop og samtidig støtte et godt formål! Kiosken vil også bugne av varer og god mat, så ta turen innom AJ Arena for god stemning, god fotball og gjør en forskjell sammen med oss, oppfordrer Skjelderup. 

 

ConradCupAuksjon.jpg

Conrad Cup - Auksjon 2024 - trykk på linken og bli med i auksjonen om blant annet signert landslagstrøye, to signerte Bodø/Glimt-drakter + mye annet kult! 

Kampprogram 14.-16.juni

Merk åpningsseremoni lørdag 12.30 på AJ Arena

ConradCup2024.jpg

Vi håper mange tar turen til denne viktige eliteturneringen arrangert av Bærum G09 kommende helg. Ekstra takk til to av cupens partnere, Blix Datagulv og Kiwi.